ماه.رمضان

31 فروردين 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: روزه داري براي بيماران ديابتي نوع 2 كه ديابت آنان با رژيم غذايي كنترل شده ، مفيد است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: روزه داری برای بیماران دیابتی با سن کمتر از 65 سال که دیابت آنها با رژیم غذایی کنترل شده مفید است.

30 فروردين 1401
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان : بیش از 50 درصد از مساجد شهرستان در ماه رمضان بازرسی شده اند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بیش از 50 درصد از مساجد و حسینیه های شهرستان توسط بازرسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفته اند.

15 فروردين 1401
دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیماران نوبت داروی خود را در ایام روزه‌داری خودسرانه قطع نکنند
دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بیماران خاص در ایام روزه‌داری نوبت داروی خود را خودسرانه قطع نکرده و قبل از هر چیز با پزشک خود مشورت کنند.

نظارت بر صنوف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در دشتستان تشدید می شود
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان ، فعالیتهای نظارتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بر مراکز عرضه و پخت مواد غذایی افزایش می یابد.

توصیه های نحوه مصرف داروها در ماه مبارك رمضان
با فرا رسیدن ماه رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند، همیشه این سوال مطرح است که نحوه صحیح مصرف داروها در زمان روزه داری چگونه باید باشد .

تشدید نظارت بر عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در شهرستان دشتستان
با شروع ماه مبارک رمضان و باهدف نظارت بیشتر بر مراکز حساس تولید مواد غذایی، گشت مشترک بازدید از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در دستور کار بازرسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان قرارگرفته است.

ارایه خدمات رایگان سلامت، توسط دانشجویان در روستای خوشاب دشتستان
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی اقدام به برپایی ایستگاه سلامت و ارایه خدمات رایگان به مردم روستای خوشاب دشتستان کردند.

پلمپ دو واحد تولید و عرضه شیرینی غیرمجاز در شهر برازجان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، یک واحد غیر مجار عرضه و تولید زولبیا و بامیه و یک واحد شیرینی فروشی متخلف شهر برازجان تعطیل و تا اطلاع ثانوی از فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌شود

کشف و معدوم سازی بیش از 200کیلوگرم زولبیا و بامیه کارگاه های غیر مجاز در دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ،با تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، تعدادی از کارگاه های غیر مجاز تهیه زولبیا و بامیه شناسایی و با انها برخورد قانونی گردید.

تشدید نظارتهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان بر صنوف حساس غذایی در ماه مبارک رمضان
با آغاز ماه مبارک رمضان ،واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان طرح تشدید نظارت های خود را در دستور کار قرار داده است.