پیام.تبریک

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در پیامی فرا رسیدن هفته سلامت را به کارکنان و تمامی مردم دشتستان تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان بمناسبت عید سعید فطر
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بمناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر پیامی صادر کرد.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز معلم
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان 12 اردیبهشت ماه ، سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم را تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ، 11 اردیبهشت ماه ، روز کار و کارگر را به تمامی کارگران زحمتکش تبریک گفت.

پیام رئیس شبکه بهداشت و درمان بمناسبت گرامیداشت هفته سلامت
هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا از زحمتکشان و دست اندرکاران حوزه سلامت جامعه تشکر و قدردانی نمائیم.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بمناسبت روز پزشک
رییس شبکه بهداشت و درمان بمناسبت اول شهریورماه،سالروز بزرگداشت مقام شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک پیامی صادر کرد.

21 بهمن 1398
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در پیامی ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روزجهانی بهداشت محیط
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، ماریا خویش دوست ،بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی بهداشت محیط پیام تبریکی صادرکرد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز فوریتهای پزشکی و اورژانس 115
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز فوریتهای پزشکی و سالروز تاسیس اورژانس 115 پیامی صادر کرد.

15 تير 1398
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز شهرداری و دهیاری
متن پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویشدوست بدین صورت است.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت روز جهانی ماما
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بمناسبت روز جهانی ماما پیامی صادر کرد. متن پیام ماریا خویش دوست بدین شرح است:

23 فروردين 1398
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز ملی دندانپزشکی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان،دراین پیام ضمن تبریک صمیمانه این روز به دندانپزشکان متععد و پرتلاش گفت:

28 اسفند 1397
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز
بار دیگر نوروز با تمام زیبائیهایش فرا می رسد، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می سازد

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت رزو بهداشت محیط
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرار رسیدن روز بهداشت محیط (4 مهر ماه ) طی پیامی اینروز را تبریک گفت:

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت روز داروسازی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان،دکتر حسین دارابی در پیامی پنجم شهریور ماه، زادروز حکیم و دانشمنده ایران زمین ،محمد ابن زکریای رازی و روز داروسازی را به همکاران داروساز تبریک گفت.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر
یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر گرامی باد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت ودرمان دشتستان به مناسبت روز ملی بهورز

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت روز خبرنگار
با گرامی داشت یاد و نام خبرنگار متعهد، شهید محمود صارمی، هفدهم مرداد روز بزرگداشت مقام خبرنگار را به اصحاب رسانه و ارباب جراید که هماره سفیران روشنگری در عرصه خطیر اطلاع‌ رسانی بوده اند ، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

15 تير 1395
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر
اللّهُمَّ إنی أَسْئَلَکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُون: ‎(بار الها همانا از تو بهترين چيزي كه بندگان صالحت طلب ميكنند، را طلب ميكنم .)

29 اسفند 1394
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن سال جدید

14 بهمن 1394
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارکه فجر
متن پیام رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان، دکتر علیرضا حاجیونی درخصوص طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان به مناسبت سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بیان شده است.