.شهرستان

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در پیامی فرا رسیدن هفته سلامت را به کارکنان و تمامی مردم دشتستان تبریک گفت.

کارمندان نمونه شهرستانی تجلیل شدند/گزارش تصویری
به مناسبت روز کارمند، شبکه بهداشت و درمان دشتستان از کارمندان نمونه شهرستانی تجلیل بعمل آورد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: باخودمراقبتی و ارتقاءآگاهی از بیماریها پیشگیری کنیم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در مراسم افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانش آموزی شهرستان دشتستان گفت: تربیت در مدرسه باید به ابعاد مختلف وجودي دانش آموزان توجه نماید و با اجرایی شدن طرح سفیر سلامت دانش آموزی امیدواریم به این امر مهم دست یابیم.

25 آبان 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خانواده در شکل گیری عادات غذایی و فعالیت بدنی نقش بسیار مهمی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: الگوهای غذایی و میزان فعالیت بدنی ازدوران کودکی شکل می گیرد و خانواده در شکل گیری عادات غذایی و فعالیت بدنی نقش بسیار مهمی دارد.

چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

29 دی 1397
یازده روستای شهرستان مجهز به دستگاه کلریناتورمی شوند
فرماندار شهرستان دشتستاندر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گفت: با توجه به اهمیت بحث سالم سازی آب آشامیدنی، تاکید کرد: سالم سازی آب در دستور کار اداره آب و فاضلاب قرار گیرد.

26 دی 1397
نماینده شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی ؛ تمامی دستگاه ها در تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان باید اهتمام ویژه داشته باشند
نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان دشتستان ، درسومین مجمع سلامت شهرستان دشتستان گفت: هر جامعه ای که در عرصه سلامت گام های بلند و موثری برداشته است، توانسته به بسیاری از اهداف و برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت خود دست یابد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: در تدوین سند سلامت جامعه شهرستان،بهورزان نیز نقش اساسی دارند
در راستای تدوین سند جامع سلامت شهرستان دشتستان، تیم مدیریتی شبکه بهداشت و درمان،نشست هم اندیشی با اعضای شورای بهورزی شهرستان برگزار نمود.

اردوی تفریحی -فرهنگی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اقدام به برپایی اردوی تفریحی –فرهنگی با حضور جمعی از کارکنان ستاد شبکه در اردوگاه الغدیر شهرستان کازرون نمود

نشست هم اندیشی مدیران شبکه با مراقبین مراکز سلامت جامعه دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان :جلسه ای با حضور رئیس و معاون بهداشتی شبکه و مراقبین مرکز سلامت جامعه در شبکه بهداشت برگزار شد.

نمای سلامت شهرستان دشتستان در سال 93
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان آقای دکتر مصیب برهان نمای سلامت شهرستان دشتستان را بیان کرد .