کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تشخیص بیماری از اهداف مراقتهای پیش از بارداری می باشد

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: هدف از انجام مراقبت پیش از بارداری، تشخیص بیماری ها و مشکلات قبل از بارداری می باشد، تا پس از انجام درمان ،بارداری رخ دهد.

فضه امیری در گفت وگویی با مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: : با توجه به جایگاه مهم مادر در حفظ و سلامتی خانواده که در نهایت منجر به سلامت جامعه می گردد، اهمیت سلامت مادران در دوران بارداری دو چندان می شود.

امیری تصریح کرد: ادر زمان بارداری بسیاری از اقدامات تشخیصی غیر ممکن بوده و درمان  آن نیز مشکل می باشد.

وی با بیان اینکه ، نتیجه ی مراقبتهای پیش از بارداری ، حفظ و بقاء سلامتی مادر و جنین  را به همراه دارد ، خاطرنشان کرد: این مراقبتها به انجام رساندن یک حاملگی سالم و بدون خطر و در نهایت انجام یک زایمان ایمن می باشد  و در صورتیکه بارداری ، یک بارداری پر خطر باشد این مراقبتها اهمیت ویژه ای پیدا می کند .

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: کاهش بار بیماریها قبل از حاملگی از اهداف برنامه سلامت  مادران است  وگروه هدف این برنامه ، زنان 10 تا 54 سال دارای همسر و خواهان بارداری هستند.

فضه امیری اظهار کرد: تعداد 23 مامای پزشک خانواده به صورت دوشیفت در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و تعداد 34 مراقب سلامت ماما در مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت شهری در حال خدمت رسانی به مردم می باشند.

وی همچنین گفت:  در شهرستان دشتستان ، در حدود چهار هزار و 147 مادر واجد شرایط بارداری ، مراقبتهای پیش از بارداری را دریافت کرده اند و  به  29 هزار نفر زن در سنین 10 تا 54 سال  ، مشاوره های باروری سالم ارائه شده است .

یکی از اقدامات بسیار مهمی که باید حتما قبل از بارداری انجام شود تست سرطان دهانه رحم به وسیله تست پاپ اسمیر می باشد که در این خصوص برای 12 هزار نفر غربالگری ارزیابی سرطان سرویکس انجام گرفته است .

انتهای پیام/ س.غ 3030

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.