آخرين اخبار

تقدیر مسئولین شهرستان دشتستان از کادر پرستاری بیمارستان شهیدگنجی برازجان /گزارش تصویری
همزمان با میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم ، حضرت زینب (س) و روز پرستار، مسئولین شهرستان دشتستان و جمعی از دانش آموزان با حضور بیمارستان شهید گنجی برازجان با اهدای گل، این روز را به پرستاران تبریک گفتند.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت سالروز باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار پیام تبریکی صادر نمود.

به مناسبت روز پرستار انجام گرفت:
میثاق کارکنان بیمارستان گنجی برازجان با شهدای هشت سال دفاع مقدس/گزارش تصویری

به مناسبت فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جمعی از پرستاران و کارکنان بیمارستان شهید گنجی برازجان با همراهی روسای خود با نثار گل با شهدای هشت سال دفاع مقدس شهر برازجان تجدید میثاق کردند.

کارشناس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ؛
با غربالگری و تشخیص زودهنگام می توان سرطان پستان را درمان کرد

کارشناس برنامه میانسالان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با غربالگری و تشخیص زودهنگام می توان سرطان پستان را درمان کرد.

به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج نجام گرفت؛
میثاق کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان با شهدای گمنام /گزارش تصویری

همزمان با فرا رسیدن هفته بسیج ، رییس و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اهدای گل با شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

کارشناس تغذیه دشتستان:
مصرف صبحانه برای کودکان دیابتی بسیار مهم است

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف صبحانه برای کودکان دیابتی بسیار مهم است در صورتی ‌که صبحانه به‌اندازه کافی مصرف نشود، احتمال افت قند خون قبل از ظهر وجود دارد.

متخصص بیماری‌های اعصاب و روان دشتستان:
شیوع دیابت در بیماران افسرده در حدود دو برابر جمعیت عادی است

پزشک متخصص بیماری‌های اعصاب و روان بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: شیوع دیابت در بیماران افسرده حدود 1/5 تا ۲ برابر جمعیت عادی است.

مراقبت از پای فرد مبتلا به دیابت را جدی بگیرید
کارشناس واحد بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به دلیل بروز اختلال در عصب های حسی و حرکتی پاها در فرد مبتلا به دیابت، زخم پا در این بیماران شایع است و به همین دلیل مراقبت از پای آنان بسیار اهمیت دارد و باید جدی گرفته شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان؛
خدمات گروه های جهادگران سلامت در مناطق کم برخوردار قابل تقدیر است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان گفت: خدمات بهداشتی و درمانی گروه های جهادگران سلامت در مناطق کم برخوردار شهرستان قابل تقدیر است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛
در حدود 600 خدمت بهداشتی و درمانی رایگان در بخش بوشکان ارائه شد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارائه پانصد و 89 خدمت رایگان بهداشتی و درمانی رایگان به مردم روستای فاریاب بخش بوشکان توسط جهادگران سلامت خبر داد.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور؛
کار جهادی، الگوی بسیج جامعه پزشکی است

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: الگوی بسیج جامعه پزشکی کار با مدیریت جهادی است و هر جا که مردم دچار مشکلات می‌شوند، بسیج به‌صورت جهادی حضور پیدا می‌کند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر:
آموزش سلامت باید فلسفه بلندمدت بسیج جامعه پزشکی باشد

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: سلامت موضوعی مستمر است و فلسفه بلندمدت بسیج جامعه پزشکی باید با رویکرد آموزش باشد.

در یک سال گذشته صورت گرفته است؛
بهره‌مندی 10 هزار نفر از خدمات بسیج جامعه پزشکی در دشتستان

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در یک سال گذشته 10 هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان توسط گروه‌های جهادی بهره‌مند شده‌اند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برای ارتقای امنیت و سلامت جامعه تدوین سناریو پدافند غیرعامل در دستگاه های اجرایی و حوزه بهداشت و درمان ضروری است.

اجرای گشت مشترک کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر برازجان
کارشناس مسئول واحد نظارت بر موا غذایی ، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای گشت مشترک کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر برازجان خبر داد .

رییس شبکه بهداشت ودرمان دشتستان؛
برای پیشگیری از انتقال بیماریهای حاد تنفسی زنجیره انتقال باید قطع شود

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: دانش‌آموزان با استفاده از ماسک و قرنطینه خانگی می‌توانند زنجیره انتقال بیماری‌های حاد تنفسی را قطع کنند.

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل مسابقه دارات ویزه بانوان برگزار شد/ گزارش تصویری

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مسابقه دارت ویژه بانوان شاغل در شبکه بهداشت و درمان دشتستان برگزار شد

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛
در حدود 45 درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت : در حدود 45 درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند .

دانش آموزان مدارس شهرستان دشتستان به پویش شست و شوی دست پیوستند
کارشناس واحدآموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای پویش شست و شوی دست در مدارس شهرستان خبرداد.

فرماندار شهرستان دشتستان:
هرگونه همایش و گردهمایی تا اطلاع ثانوی در شهرستان برگزار نمی گردد/ تمامی مراکز آموزشی ملزم به استفاده از ماسک می باشند

فرماندار شهرستان دشتستان در نشست مقابله با بیماریهای حاد تنفسی گفت: هرگونه همایش و گردهمایی در سطح بزرگ تا کنترل کامل بحران بیماریهای حاد تنفسی در شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد.

<< اخبار آبان اخبار آذر >>
آرشيو اخبار