آخرين اخبار

کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان :
بهترین ظروف یکبار مصرف برای استفاده ، ظروف گیاهی است

کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بهترین ظروف یکبار مصرف برای استفاده ، ظروف یکبار مصرف گیاهی است.

کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
آلودگی صوتی یکی از مهمترین عوامل زیان آور در محیط کار می باشد

کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: آلودگی صوتی یکی از مهمترین عوامل زیان آور در محیط کار می باشد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار پیام تبریکی صادر نمود

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان دشتستان:
جریمه متصدیانی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند، به 4 برابر افزایش یافت

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان از افزایش 4 برابری جریمه متصدیانی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند خبر داد.

کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
بیماری هپاتیت B شایعترین علت سیروز کبدی می یاشد

کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستا گفت: بیماری هپاتیت B شایعترین علت سیروز کبدی و سرطان کبد می یاشد

کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
کانال‌های آب یکی از منابع جذاب و خطرناک برای شنا هستند/ فریب نخورید

کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: کانال‌های آب یکی از منابع جذاب و خطرناک برای شنا هستند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
تمامی واحدهای ستادی و محیطی باید آمادگی لازم برای بحران احتمالی را داشته باشند

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از آمادگی تمامی واحدهای ستادی و محیطی برای مقابله با بحران احتمالی خبر داد

کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند امری مهم در مدیریت پسماند است

کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند امری مهم در مدیریت پسماند است.

28 تير 1401
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری دشتستان:

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و اصناف ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون هستند.

26 تير 1401
امام جمعه شهر برازجان :
عید غدیر خم از بزرگترین اعیاد شیعیان جهان است /گزارش تصویری

امام جمعه شهر برازجان گفت :عید غدیر خم از بزرگترین اعیاد شیعیان جهان است .

26 تير 1401
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان :
در 25 مرکز و پایگاه بهداشتی واکسیناسیون کرونا انجام می گیرد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: همزمان با اعلام وزارت بهداشت مبنی بر آغاز واکسیناسیون دز یادآور کرونا ، در25 مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه بهداشتی شهرستان واکسیناسیون انجام می گیرد.

22 تير 1401
کارشناس علوم تربیتی و مشاوره در حوزه علیمه وصدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران :
مهمترین اصل در ازدواج اصل همتایی است

کارشناس علوم تربیتی و مشاوره در حوزه علیمه و صدای و سیمای کشور اسلامی ایران در همایش ازدواج آسان، آگاهانه و پایدار که در شهربرازجان برگزار شد ، گفت: مهمترین اصل در ازدواج اصل همتایی است، یعنی با کسی ازدواج کنیم که بتواند نیازهای ما را برطرف کند که در اصطل ...

21 تير 1401
برگزاری همایش ازدواج آسان، آگاهانه و پایدار در شهرستان دشتستان / گزارش تصویری
همایش ازدواج آسان ، آگاهانه و پایدار توسط دفتر امام جمعه و به دبیری شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در تاریخ 21 تیر ماه 1401 در سالن شهید شاهینی برازجان برگزار گردید .

20 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
اصناف برای دریافت کارت بهداشتی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: اصناف برای دریافت کارت بهداشتی (سلامت) باید با ارائه مدارک به دفاتر پیشخوان دولت که در هر شهرستان مشخص شده است مراجعه کنند.

15 تير 1401
یک مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در سال جاری در استان بوشهر
کارشناس بیماری‌های واگیر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تاکنون یک مورد ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو در سال جاری در استان بوشهر گزارش شده است.

14 تير 1401
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
ارتقای کیفیت مراقبت‌های پیش و دوران بارداری از مرگ نوزادی پیشگیری می‌کند

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ارتقای کیفیت مراقبت‌های پیش از بارداری و دوران بارداری از مرگ نوزادی پیشگیری می‌کند.

14 تير 1401
کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
برقراری ارتباط مؤثر، نقش مهمی در زندگی زناشویی دارد

کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: برقراری ارتباط مؤثر، نقش مهمی در زندگی زناشویی دارد.

14 تير 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
1700 خدمت بهداشتی درمانی رایگان به مردم روستاهای درودگاه دشتستان ارائه شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در اردوی جهادی، بیش از هزار و 700 خدمات بهداشتی درمانی رایگان به مردم روستاهای درودگاه از توابع بخش سعدآباد دشتستان ارائه شد.

14 تير 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات مصرف می‌کنند، کمتر است

14 تير 1401

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: شیوع فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات کافی مصرف می‌کنند، کمتر است.

12 تير 1401
امام جمعه شهر برازجان :
به ازدواج خود، همانند جوانه ای نگاه کنید که مدام در حال رشد است

امام جمعه شهر برازجان گفت: به ازدواج خود، همانند جوانه ای نگاه کنید که مدام در حال رشد است و با شناخت از همدیگر، مدیریت کردن انتظارات خود، خوب صحبت کردن و رفتار صمیمانه این جوانه را آبیاری کنید.

<< اخبار تیر اخبار مرداد >>
آرشيو اخبار