آخرين اخبار

در پی شهادت جانگداز ریاست جمهور محترم و یاران همراهش صورت گرفت:
گردهمایی سفیران سلامت شهرستان دشتستان در یادمان و بزرگداشت شهدای خدمت

گردهمایی در پی شهادت جانگداز ریاست جمهور محترم و یاران همراهش، مراسم یادمان و بزرگداشت شهدای خدمت با حضور سفیران سلامت شهرستان دشتستان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
باید فرصت خدمت به مردم به ویژه خانواده شهدا و ایثارگران مغتنم شمرد

مشاور رئیس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید فرصت خدمت به مردم به ویژه خانواده شهدا و ایثارگران مغتنم شمرد.

مسئول امور خیرین دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر:
باید فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جدید گسترش و نهادینه کنیم

مسئول امور خیرین دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر گفت: وظیفه همگان زنده نگه داتشن یاد و نام شهداست و باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه به ویژه در بین نسل جدید گسترش و نهادینه کنیم.

فرماندار دشتستان:
باید فرهنگ اهدا عضو نهادینه شود/ اهدای عضو یک صدقه جاری است

فرماندار دشتستان گفت: باید اهدا عضو که در کنار مسائل معنوی موجب تعالی انسان می‌شود را در جامعه نهادینه کرد.

رئیس گروه جوانی جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه:
آگاهی بخشی، لازمه سیاست جوانی جمعیت است/ لزوم فرهنگ‌سازی جوانی جمعیت توسط آموزش‌وپرورش

رئیس گروه جوانی جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آگاهی بخشی لازمه سیاست جوانی جمعیت است.

فرماندار شهرستان دشتستان:
با مشارکت در برنامه های نظام سلامت می توانیم جامعه ای سالم داشته باشیم

فرماندار شهرستان دشتستان در مراسم نمادین نواختن زنگ سلامت گفت: مردم با مشارکت در برنامه های نظام سلامت می توانند در ایجاد جامعه ای سالم و پویا نقش مهمی داشته باشند.

پیام تبریک ریس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت
دکتر ماریا خویشدوست برازجانی به مناسبت هفته ملی سلامت (یکم الی هفتم اردیبهشت) پیام تبریکی صادر نمود.

29 فروردين 1403
در ادامه پویش انتفاضه سلامت؛
اجتماع کادر بزرگ بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در حمایت از پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به رژیم صهیونیستی/ گزارش تصویری

18 فروردين 1403
رئیس بیمارستان شهید گنجی برازجان:
مسئولین شهرستان دشتستان به‌صورت ویژه از حوزه سلامت حمایت می‌کنند

18 فروردين 1403 رئیس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: مسئولین شهرستان دشتستان به‌صورت ویژه از حوزه سلامت حمایت می‌کنند.

امام‌جمعه دشتستان:
کادر بهداشت و درمان دشتستان شبانه‌روزی در حال پیگیری مسائل و مشکلات این حوزه هستند

18 فروردين 1403 امام‌جمعه شهرستان دشتستان گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان دشتستان شبانه‌روزی در حال پیگیری مسائل و مشکلات این حوزه هستند.

فرماندار دشتستان:
تقویت حوزه سلامت دشتستان از اولویت‌های مسئولین شهرستان است

18 فروردين 1403 فرماندار شهرستان دشتستان گفت: تقویت حوزه سلامت دشتستان از اولویت‌های مسئولین شهرستان است.

7 فروردين 1403
در طی یکسال گذشته صورت گرفت؛
بیش از 800 مورد بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در دشتستان

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در طی یکسال گذشته در حدود هشتصد و 64 مورد مورد بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در شهرستان صورت گرفته است.

رییس گروه توسعه شبکه بهداشت و درمان دشتستان ،
در هفته اول تعطیلات نوروز بیش از 14 هزار خدمت بهداشتی و درمانی به مراجعین ارائه شده است

رییس گروه توسعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در هفته اول تعطیلات نوروز در حدود 14هزار و 93نفر خدمت بهداشتی و درمانی به مراجعین و مسافرین نوروزی ارائه شده است.

در هفته اول تعطیلات نوروزی؛
۱۶۰۰ مادر باردار و کودک زیر ۵ سال در دشتستان مراقبت شده‌اند

رئیس گروه سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در هفته اول تعطیلات نوروزی تاکنون، بیش از هزار و ۶۰۰ مادر باردار و کودک زیر ۵ سال در دشتستان مراقبت‌های بهداشتی را دریافت کرده‌اند.

از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون؛
بیش از ۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دشتستان انجام گرفته است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون در حدود ۹۶۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان دشتستان انجام گرفته است.

1 فروردين 1403
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت آغاز سال نو و بهار طبیعت سال 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت آغاز سال نو و بهار طبیعت سال 1403

1 فروردين 1403
پیام تبریک معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن سال 1403
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن سال 1403 تبریک گفت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ؛
در تمامی ایام تعطیلات نوروز 1403 مراکز بهداشتی و درمانی بخشهای دولتی و خصوصی فعال می باشند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از فعال بودن مراکز بهداشتی و درمانی بخشهای دولتی و خصوصی در ایام تعطیلات نوروز 1403 در شهرستان خبر داد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی در گرو هماهنگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی است

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی با هماهنگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی باید تأمین شود.

دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
کودکان یک تا ۶ ساله، پر خطرترین گروه سنی از نظر بروز مسمومیت هستند

26 اسفند 1402 دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کودکان یک تا ۶ ساله، پر خطرترین گروه سنی از نظر بروز مسمومیت هستند.

<< اخبار اردیبهشت اخبار خرداد >>
آرشيو اخبار