آخرين اخبار

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان :
3500 ماموریت توسط اورژانس 115 شهرستان دشتستان صورت گرفته است

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از انجام سه هزار و 619 ماموریت در نیمه نخست سال جاری توسط ناوگان اورژانس 115 شهرستان خبر داد.

پزشک متخصص ارتوپد مرکز تخصصی 17 شهریور برازجان:
شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان 4 برابر مردان می باشد

پزشک متخصص ارتوپد مرکز تخصصی 17 شهریور برازجان در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان 4 برابر مردان می باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
نیروی انتظامی جهت پیشبرد اهداف بهداشت و درمان نقش آفرینی کرده است

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت:نیروی مقتدر و باصلابت انتظامی،از ارکان مهم ثبات امنیت در کشور و به عنوان بازویی توانمند در پیشبرد اهداف و بهداشت و درمان نقش آفرینی کرده است.

بد رفتاری های کودکان و کنترل اضطراب آن ها در دوران کرونا
والدین می توانند با مراقبت و علاقمندی بیشتر ، استرس آن ها را کاهش دهند.

کنترل وزن در کودکان در دوره بیماری کووید19
افزایش دسترسی کودک به مواد غذایی پرکالری و مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه ای از علل اصلی چاقی کودکان بخصوص در زمان بیماری کووید-19است

با همت بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر انجام گرفت؛
ارائه خدمات تخصصی پزشکی و پیراپزشکی به اهالی روستای طلحه شهرستان دشتستان

ئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: خدمات تخصصی پزشکی و پیراپزشکی به اهالی روستای طلحه شهرستان دشتستان با همت بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر انجام گرفت.

فرماندار دشتستان:
ارائه خدمات سلامت در بخش شبانکاره توسعه می‌یابد

فرماندار دشتستان گفت: با راه‌اندازی مرکز بستر درمان شبانکاره، ارائه خدمات سلامت در بخش شبانکاره توسعه می‌یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
دشتستان در آینده نزدیک در ارائه خدمات سرپایی و درمانی تحول خوبی خواهد داشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با راه‌اندازی دو مرکز جدید در ارائه خدمات درمانی و سرپایی تحول بسیار خوبی در شهرستان دشتستان ایجاد خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
نخل داران دشتستان با استفاده از قرص برنج، شیرینی برداشت خرما را برای خود تلخ نکنند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نخل داران شهرستان دشتستان باید با یادآوری حوادث تلخ سال گذشته، با استفاده از قرص برنج، شیرینی برداشت خرما را به کام خود و خانواده‌هایشان تلخ نکنند.

توصیه های تغذیه ای سالمندان
برخی توصیه های تغذیه ای مهم برای حفظ سلامت و امنیت غذایی سالمندان در مدت فاصله گذاری در زمان شیوع بیماری کووید – 19

کارشناس بیماریها غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان :
بیماران قلبی عروقی درصورت ابتلا به بیماری کووید-19 دچار عوارض شدیدتری می شوند

کارشناس واحد بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری های قلبی عروقی اولین علت مرگ در دنیا و همچنین در کشورایران است و سالانه تقریبا" 17.9 میلیون نفر در سراسر جهان به علت بیماریهای قلبی عروقی فوت می کنند.

کسب مقام برتر در دومین جشنواره ملی مجازی شعر سلامت ( کرونا) ی توسط یک دشتستانی
در دومین جشنواره ملی مجازی شعر سلامت ( کرونا) یک دشتستانی موفق به کسب مقام برتر شد

کارمندان نمونه شهرستانی تجلیل شدند/گزارش تصویری
به مناسبت روز کارمند، شبکه بهداشت و درمان دشتستان از کارمندان نمونه شهرستانی تجلیل بعمل آورد

فرماندارشهرستان دشتستان:
كاركنان بهداشت ودرمان شهرستان خط مقدم مقابله باكرونا هستند ،تلاششان قابل تحسين است

فرماندار دشتستان در همایش باشکوه تجلیل از تلاشگران عرصه بهداشت و درمان شهرستان گفت: روحيه ايثار و ازخودگذشتگي كاركنان بهداشت ودرمان ستودني و قابل تحسین است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان
کارشناسان سلامت روان در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس نقش بسزایی دارند

رییس شبکه بهداشت شهرستان دشتستان در نشست با مسئولین آموزش و پرورش شهرستان گفت : آسیب های اجتماعی سلامت فردی تک تک افراد جامعه را به خطر انداخته است و هیچکس در برابر ان مصون نیست.

فرماندار دشتستان در بازدید از خانه بهداشت خوشمکان:
بهورزان نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه هدف خود دارند

فرماندار شهرستان دشتستان نقش بهورزان در مناطق روستایی را برجسته خواند و گفت: بهورزان نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه هدف خود دارند.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت روز بهورز
دوازدهم شهریورماه، روز بهورز را به تمامی بهورزان عزیز بخصوص کسانی که در سطح شهرستان دشتستان عاشقانه در عرصه پیشگیری و بهداشت به ارایه خدمت به مردم می پردازند تبریک و تهنیت عرض می کنم

تقدیر از بهورزان به مناسبت روز بهورز /گزارش تصویری
به مناسبت فرا رسیدن روز بهورز (دوازدهم شهریور ماه) بهورزان شبکه بهداشت و درمان دشتستان، توسط بخشداران، اعضای شوراهای اسلامی روستا و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت تقدیر شدند .

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت بزرگداشت روز داروساز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با صدور پیامی فرا رسیدن روز داروساز را به سپید پوشان عرصه داروسازی تبریک گفت.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بمناسبت روز پزشک
رییس شبکه بهداشت و درمان بمناسبت اول شهریورماه،سالروز بزرگداشت مقام شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک پیامی صادر کرد.

<< اخبار مهر اخبار آبان >>
آرشيو اخبار